Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Syksyinen maisema, jossa näkyy pelto ja järvi.

Asiakastarinat

Tyytyväinen asiakas on paras asiakas! Tutustu asiakastarinoihimme ja asiakaskokemuksiimme alla olevista artikkeleista ja videoista.

Bloomintonin logo

Bloomington

Bloomington on vuonna 2018 perustettu holistiseen hoitamiseen erikoistunut ekologinen kauneushoitola ja hyvinvoinnin huoltamo. Yritys sijaitsee Hämeenlinnassa ja yrittäjänä toimii Tanja Reijomaa.

Lue yritystarina tästä.

Biojussi, logo

Biojussi (Harxo Oy)

Biojussi (Harxo Oy) on vuonna 2017 perustettu kiinteistön- ja ympäristönhoitoon sekä jätevesi- ja kompostorijärjestelmien suunnitteluun, valmistamiseen ja rakentamiseen erikoistunut yritys. Yritys sijaitsee Sastamalassa ja yrittäjänä toimii Jukka Harjula.

Lue yritystarina tästä.

MOIMOI accessories Oy, logo

MOIMOI accessories Oy

MOIMOI accessories Oy on erilaisia laukkuja ja muita nahkatuotteita, kuten vöitä ja lompakoita, valmistava ja myyvä yritys. Myymälä sijaitsee Helsingissä ja yrityksen toimitusjohtajana toimii Raquel Alonso Miranda.

Lue yritystarina tästä.

 

Urjalan Makeistukun logo

Urjalan Makeistukku Oy

Urjalan Makeistukku Oy on vuonna 1991 perustettu makeisten tukku- ja maahantuontiyritys, jolla on Suomen ensimmäinen hävikkiruokaan erikoistunut verkkokauppa. Yrityksen omistavat veljekset Jani, Matti ja Timo Tuominen.

Lue yritystarina tästä.

NorBOATS logo

Norboats Ky

Norboats Ky on vuonna 2012 perustettu veneiden korjaukseen, huoltoon ja rakentamiseen erikoistunut yritys. Yritys toimii Heinolassa ja yrittäjänä toimii Henrik Norri.

Lue yritystarina tästä.

 

Keli Clothing, logo

Keli Clothing Oy

Keli Clothing Oy on vuonna 2016 perustettu merinovillaisia urheilu- ja pyöräilyvaatteita valmistava yritys. Yrittäjinä toimivat Sanni Pennanen ja Timo Föhr. Yrityksen tuotteet valmistetaan pääosin Suomessa ympäristöystävällisistä ja sertifioiduista materiaaleista.

Lue yritystarina tästä.

Suomen Huussitehdas, logo

Suomen Huussitehdas Oy

Suomen Huussitehdas on vuonna 2004 perustettu ulkokäymälöitä ja varastoja käsityönä valmistava yritys. Yrittäjä, huussimestari Tapio Hirvonen valmistaa tuotteet Raisiossa kotimaisista materiaaleista.

Lue yritystarina tästä.

EuroBrand Finland, logo

EuroBrand Finland Oy

EuroBrand on 2021 perustettu yritysten brändien näkyvyyteen erikoistunut yritys Pirkanmaalta. Yrittäjänä ja yrityksen toimitusjohtajana toimii Juha Alén ja yritys työllistää tällä hetkellä kuusi henkilöä.

Lue yritystarina tästä.

 

Popper design Oy, logo

Popper design Oy

Popper design Oy on vuonna 2005 perustettu uniikkeja tekstiilejä valmistava yritys. Yrittäjä ja toimitusjohtajana toimivan Anu Rinkisen yritys toimii Jyväskylässä.

Lue yritystarina tästä.Kissat-hallin urheilukeskus, logo

Kissat-hallin urheilukeskus (Performance Coach Tampere Oy)

Kissat-hallin urheilukeskus on Pirkkalassa toimiva vuonna 2010 perustettu monipuolisia kuntoilu- ja kehonhuoltopalveluita tarjoava urheilukeskus. Yrityksen omistajat Lindsay ja Hanna Orr, ja yritys työllistää neljä osa-aikaista työntekijää.

Lue yritystarina tästä.

Bekason, logo

Bekason Oy

Bekason Oy on vuonna 2006 perustettu rakennusalan yritys, joka on erikoistunut betonitöihin sekä hihnakuljettimiin. Yrityksen omistajat Sami ja Niko Gröntal työllistävät tällä hetkellä 13 henkilöä.

Lue yritystarina tästä.

 

Rovio Pet Foods, logo

Rovio Pet Foods Oy

Rovio Pet Foods Oy on vuonna 2019 perustettu koiran- ja kissanruokien valmistaja Loimaalla. Yrittäjänä ja toimitusjohtajana toimii Tero Rovio ja yritys työllistää 15 henkilöä.

Lue yritystarina tästä.

Pub Vanha Nalle, logo

Pub Vanha Nalle & Bulldog Bar Riihimäki (JMK Ravintolat Oy)

Riihimäen Bulldog Bar ja hämeenlinnalainen Pub Vanha Nalle siirtyivät JMK Ravintoloille vuonna 2017. Yrittäjänä ja toimitusjohtajana toimii Jonne Koskimies, joka työllistää ravintoloissaan 8 henkilöä.

Lue yritystarina tästä.

Champagne bar Santé, logo

Champagne bar Santé

Champagne bar Santé on vuonna 2013 perustettu samppanjabaari Tampereella, joka työllistää vakituisesti 3 henkilöä sekä 4 henkilöä tarpeen mukaan. Yrittäjä ja toimitusjohtaja Tuula Tikkasella on myös samppanjoiden tukkukauppa Santevin Oy.

Lue yritystarina tästä.

 

 

Kotivakuutus turvaa säällä kuin säällä
Otamme uusia asiakkaita.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Me hoidamme loput.