Vahinkoasiantuntija nauttii uuden oppimisesta ja kehittämisestä – Sallan uratarina

Moi ja kiva, kun päädyit lukemaan uratarinaani!

Olen Salla ja tällä hetkellä asustelen Lempäälässä, alun perin olen kotoisin Oulusta. Työskentelen Pohjantähdessä korvausasioiden parissa.

Käsittelen pääsääntöisesti irtaimisto- ja eläinvahinkoja ja autan parhaani mukaan myös muissa korvauslajeissa. Päivystän arkisin klo 9–16 tiiviisti muun muassa eläinvahinkojen suorakorvauspalveluamme, jotta lemmikkien lääkäriasiat sujuisivat asiakkaillamme helposti.

Ketterä kehittäminen ja työkaverit tuovat iloa päiviin

Aloitin Pohjantähdessä viitisen vuotta sitten ja olen siitä asti ahertanut korvausasioiden parissa. Työnteko on mukavan mutkatonta, työnantaja on joustava ja työpäivistä löytyy huumoria.

Työpaikassani parasta on, että meillä pyritään koko ajan kehittämään toimintaa ketterästi. Tämä näkyy omassa työssä esimerkiksi niin, että uusia käytäntöjä kokeillaan nopeallakin aikataululla. Ja tietenkin ne työkaverit, ihan parhaita!

Työpäiväni ovat harvoin identtisiä, mikä tuo hyvää vaihtelua. Halu tehdä työni mahdollisimman hyvin motivoi minua. Minulle tulee hyvä mieli, kun työkaverit ovat ihania ja saan olla asiakkaille avuksi.

Joka päivä oppii uutta – oli klisee tai ei!

Klisee, että työssä oppii joka päivä jotain uutta, ei ole kaukana todellisuudesta. Kuluneiden vuosien aikana olen saanut kartuttaa osaamistani esimerkiksi autovahinkolaskujen maksussa. Myös yritysvahingoista on tullut opittua pienen pieni siivu. Mahtava juttu tämä moniosaaminen!

Haluan tulevaisuudessa kehittää lisää omaa työtäni tarkastelemalla säännöllisesti, miten asiat voisi tehdä vielä paremmin ja järkevämmin.

Uskon, että tulevaisuudessa työpäivät ovat yhtä mukavia kuin ennenkin – elleivät jopa parempia!