Vahinkoilmoitusta pyytämässä - vaan ei syyttä

”Olemme vastaanottaneet ilmoituksen tapahtuneesta liikennevahingosta, jossa ajoneuvonne on ollut osallisena. Pyydämme täyttämään vahinkoilmoituksen Oma Pohjantähden kautta.”

Miksi minun pitää täyttää vahinkoilmoitus, kun toinen osapuoli oli syyllinen?

Jos yllätysviesti osuu kohdallesi, niin siihen on hyvä syy. Vahinkoilmoituspyyntö ei suinkaan ole syytös.

Haluamme selvittää asian, jotta tiedämme, olemmeko korvausvelvollisia vastapuolelle vai emme. Vahinkoilmoituspyyntöön vastaamalla huolehdit omasta oikeudestasi korvauksiin sekä vahingottomien vuosien tuomiin bonuksiin.

Apua – ne bonukset!

Niin ne bonukset – nehän siis laskevat vasta jos päädytään maksamaan korvauksia, joten voit palauttaa vahinkoilmoituksen huoletta.

Eivätkä bonukset laske vielä silloinkaan, jos olet Pohjantähden Tähtikuljettaja. Tähtikuljettajalle tarjoamme nimittäin ensimmäisen erehdyksen ilman bonusmenetystä.

Vahinkoilmoitusta ei kannata jättää täyttämättä. Silloin emme nimittäin tiedä, mitä vahinkopaikalla on sinun näkökulmastasi katsottuna tapahtunut. Jäämme vastapuolen kertomuksen varaan.

Kerro oma tulkintasi tarinasta – se kannattaa

Liikennevahingosta korvauspäätös on tehtävä niillä tiedoilla, mitä on saatu, joten aina kannattaa kertoa oma näkökulma.

Entäs se toinen auto? Palauttamalla vahinkoilmoituksen siirrät huolesi meille ja ohjaat vahingon toisen osapuolen asioimaan meidän kanssamme.

Vartioimme vakuutusmaksujasi, joten huolehdimme, että et joudu maksamaan ylimääräistä tai maksumieheksi vahingossa, jossa et ole korvausvelvollinen.

Palauttamalla vahinkoilmoituksen olet oman osuutesi tehnyt – me hoidamme asian siitä eteenpäin.