Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
FirstVet etäeläinlääkäripalvelu, kuvassa kissa, koira ja hevonen

Etäeläinlääkäripalvelu FirstVet

Etäeläinlääkäri mukanasi missä tahansa - kolme käyntiä vuodessa lemmikki- ja hevosvakuutusasiakkaillemme ilman omavastuuta!

FirstVet on etäeläinlääkäripalvelu, jonka avulla tavoitat eläinlääkärin mobiililaitteellasi mistä tahansa. Mikäli kissasi, koirasi tai hevosesi terveydentila huolettaa sinua, saat FirstVetin avulla eläinlääkärin apua aina, kun sitä tarvitset.

Videoyhteyden avulla FirstVetin kokeneet eläinlääkärit antavat arvionsa hoidon tarpeesta ja ohjaavat teidät tarvittaessa eläinlääkärin vastaanotolle. Saat etäeläinlääkäripalvelun avulla kattavat ohjeet lemmikkisi tai hevosesi kotihoitoon.

Näin otat etäeläinlääkäripalvelun käyttöösi:

Etäeläinlääkäripalvelun käyttöönotto on vaivatonta ja se toimii maksuttomalla mobiilisovelluksella. Etäeläinlääkäri palvelee vuoden jokaisena päivänä klo 7–24.

 • Luo tili ja lataa FirstVet-sovellus
  Luo tili ja lataa FirstVet-sovellus tästä tai alla olevien sovelluskauppojen linkkien kautta. Kirjautuminen palveluun tapahtuu tietoturvallisesti pankkitunnuksilla.
 • Varaa aika
  Anna eläimesi perustiedot, valitse palvelu ja kuvaile oireet tai kysymyksesi. Valitse sinulle sopiva ajankohta. Pyri hevosten osalta varaamaan aika siten, että sinun on mahdollista näyttää hevostasi eläinlääkärille videopuhelun aikana. Tällä tavoin saat mahdollisimman luotettavan arvion hevosesi terveydentilasta.
 • Keskustele eläinlääkärin/asiantuntijan kanssa videopuhelun välityksellä
  Saat kokeneilta eläinlääkäreiltä ja muilta asiantuntijoilta tilannekohtaiset neuvot ja jatkohoito-ohjeet sekä tarvittaessa lähetteen eteenpäin. Lähetämme muistutuksen käynnistä tekstiviestitse hieman ennen puhelun alkamista.
 • Käyntikertomus sähköpostiisi
  Käynnin jälkeen saat kirjallisen käyntikertomuksen sähköpostitse.

Sovellus on helppokäyttöinen ja opastaa sinua palvelun käytössä. Teknisissä lisäkysymyksissä voit olla suoraan yhteydessä FirstVetiin.

Pohjantähden lemmikkivakuutus ja hevosvakuutus sisältävät kolme FirstVetin etäeläinlääkärikäyntiä vuodessa ilman omavastuuta.

Korvaamme käynnin silloin, kun kyseessä on vakuutusehtojen ja vakuutusturvasi sisällön mukaan korvattava sairaus tai tapaturma. Huomioimme korvauksessa vakuutusmäärän. Etu on voimassa 31.12.2024 saakka.

Lataa FirstVet-sovellus puhelimeesi Apple Storesta alla olevasta linkistä.

App Storen logo ja linkki

Lataa FirstVet-sovellus puhelimeesi Google Playsta alla olevasta linkistä.

Google Playn logo ja linkki

FirstVet auttaa aina

Saat apua FirstVetistä esimerkiksi

 • kun eläimesi oksentaa tai ripuloi.
 • kun eläimelläsi on silmä- tai korvaoireita.
 • kun epäilet, että eläin on voinut syödä jotakin sopimatonta.
 • kun eläin yskii tai aivastelee.
 • kun eläimellä on kutinaa tai iho-ongelmia.
 • kun eläimellä on pieni haava tai vamma.

Jos kissasi, koirasi tai hevosesi on loukkaantunut vakavasti, vie eläin suoraan klinikalle.

Miksi etäeläinlääkäri ensin?

 • Mahdollisuus varmistaa ammattilaiselta, onko klinikalle lähtö tarpeen.
 • Nopea saatavuus – aika vastaanotolle aina viimeistään tunnin sisällä.
 • Eläin välttää klinikalle menosta aiheutuvan stressin.
 • Kolme etäeläinlääkärikäyntiä vuodessa lemmikki- ja hevosvakuutusasiakkaillemme ilman omavastuuta!

Ota etäeläinlääkäripalvelu FirstVet käyttöön tästä.

Käyntien korvaaminen vakuutuksestasi

Lemmikki- ja hevosvakuutusasiakkaamme saavat kolme FirstVetin etäeläinlääkärikäyntiä vuodessa ilman omavastuuta. Korvaamme käynnin silloin, kun kyseessä on vakuutuksesta korvattava tapaturma tai sairaus. Etäeläinlääkärin kulut huomioidaan vakuutukseesi valitsemien hoitokulujen vakuutusmäärässä eli korvattavien kulujen enimmäismäärässä. Katso alta tarkemmat esimerkit.

Esimerkki 1

Lemmikkisi vatsa menee sekaisin ja haluat varmistua, onko käynti klinikalla tarpeen. Varaat ajan FirstVetiin ja saat avun lemmikillesi. FirstVet lähettää laskun käynnistä Pohjantähteen. Korvaamme käynnin ilman omavastuuta, koska vakuutukseesi sisältyy sairauden hoitokulut ja vakuutuskauden vakuutusmäärä eli korvattavien kulujen enimmäismäärä ei ole tullut vielä täyteen.

Esimerkki 2

Lemmikilläsi tai hevosellasi on iho-ongelmia ja varaat ajan FirstVetiin. Laskun saapuessa Pohjantähteen huomaamme, että vakuutukseesi sisältyy vain tapaturman hoitokulut. Emme tällöin voi korvata sairauteen liittyvää käyntiä vakuutuksesta.

Esimerkki 3

Lemmikkiäsi pistää kesähelteillä ötökkä ja varaat ajan FirstVetiin. Laskun saapuessa Pohjantähteen huomaamme, että lemmikkillesi on harmillisesti sattunut vakuutuskauden aikana useita tapaturmia ja hoitokulujen vakuutusmäärä eli korvattavien kulujen enimmäismäärä on tullut täyteen. Emme tällöin voi korvata käyntiä vakuutuksesta.

Lemmikkivakuutus
Lemmikkivakuutuksen suorakorvaus
Hevosvakuutus