Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
mies ja nainen kirjoittavat post it lappuihin toimistossa

IT-kehitysjohtaja

Pohjantähti on asiakkaidensa omistama, valtakunnallinen vakuutusyhtiö, joka on voimakkaasti uudistuva ja kehittyvä. Tutustu ajatuksiimme!

Etsimme nyt

IT-kehitysjohtajaa

johtamaan Pohjantähden sovelluskehitystä.

Olemme vuonna 2019 käynnistäneet Pohjantähden historian suurimman IT-uudistuksen, jossa modernisoimme yhtiömme perusjärjestelmät, kanavatoteutukset, kommunikaatioratkaisut ja käyttäjien työkalut.

IT-kehitysjohtajana sinulla on merkittävä rooli yrityksemme tulevaisuuden menestyksessä: olet rakentamassa uudenlaista IT-organisaatiota, joka vahvalla liiketoiminta- ja teknologiaosaamisellaan turvaa ja tukee Pohjantähden asiakaskokemusta ja digitaalisen tiekartan läpivientiä.

Teet tämän yhdessä Pohjantähden oman, asiantuntevan IT-yksikön kanssa, jota tulemme entisestään vahvistamaan.

IT-kehitysjohtajana vastaat Pohjantähden sovellus- ja teknologiakehityksestä ja omistat IT-kehityksen palvelut sekä arkkitehtuuriratkaisut. Toimit IT-kehitysosaston esimiehenä ja vastaat Pohjantähden sovelluskehityskumppanuuksista ja -sopimuksista.

Olet Tietohallinnon johtotiimin jäsen ja edustat omaa vastuualuettasi mm. projektien ja kehityksen ohjausryhmissä.

Tehtävässäsi tarvitset vankkaa IT-, teknologia- ja menetelmäosaamista, kykyä luoviin ratkaisuihin sekä valmiutta tiiviiseen yhteistyöhön liiketoiminnan ja muiden sidosryhmien kanssa. Sinulla on vahva sovelluskehitystausta sekä osaaminen nykyaikaisesta ohjelmistoarkkitehtuurista. Johdat luontevasti eri vuosikymmeniltä olevien järjestelmin kehitystä ja pystyt luomaan yhteiset menetelmät ja linjaukset sovelluskehitykseemme.

Johdollasi joukkueesi rakentaa tulevaisuudenkestävän järjestelmä- ja palvelukokonaisuuden, joka on sekä skaalautuva, turvallinen että joustava.

Odotamme, että

  • pidät valmentavasta esimiestyöstä ja olet nähnyt sen eri puolet useamman esimiesvuoden aikana.
  • sinulla on hyvät sosiaaliset taidot sekä valmiutta ja halukkuutta tiiviiseen yhteistyöhön liiketoiminnan sekä muiden sidosryhmien kanssa.
  • sinulla on vahva käytännön kokemus sovelluskehityksen johtamisesta ja projektikokonaisuuksien hallinnasta
  • sinulla osaamista ja kokemusta laajoista arkkitehtuurisuunnitelmista, järjestelmä- ja tietoarkkitehtuureista, järjestelmäratkaisuista, integraatioista sekä API- ja palvelukehityksestä.
  • olet innokas toiminnan ja IT:n kehittäjä. Sinulla on näkemystä tulevaisuuden ratkaisuista ja olet aiemmissa tehtävissä koestanut näkemyksiäsi. Pystyt analysoimaan onnistuneita ja mahdollisesti epäonnistuneita ratkaisuita.
  • sinulla on laaja-alaista osaamista ja kiinnostusta ohjelmisto- ja tietotekniikkaan sekä vahva halu kehittää omaa ja yksikkösi osaamista.
  • olet oma-aloitteinen, määrätietoinen, ja et epäröi tarttua selvittämistä vaativiin haasteisiin.

Pohjantähtiläiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matalahierarkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Tarjoamme kivan työyhteisön lisäksi kattavat henkilöstöedut ml. laajan työterveyshuollon ja virikesetelit, mahdollisuuden etätyöskentelyyn sekä muihin työajan joustoihin.

Lisätietoja tehtävistä antaa tietohallintojohtaja Elina Kotilainen 12.2. klo 8–13 ja 24.2. klo 8–13. Elinan tavoitat numerosta 020 763 4201.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 2.3.2020 mennessä tämän linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia heti niiden saavuttua ja teemme valinnan sopivan hakijan löydyttyä.