Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Pohjantähden logoja eri väreissä.

Yrittäjämme Itä-Uudellamaalla ja Vantaalla

Henkilöasiakkaat ja pienyritykset

Vakuutusihmisesi Itä-Uudellamaalla ja Vantaalla

Elina Hämäläinen Myyntipäällikkö

Itä-Uudenmaan ja Vantaan alueella yrittäjänämme toimii Elina Hämäläinen. Elinalla on tukenaan 12 vakuutusedustajan tiimi täynnä ahkeria ja kunnianhimoisia tyyppejä.

Elina hallitsee niin henkilö- kuin yrityspuolenkin vakuutukset ja hänellä on vajaan kymmenen vuoden kokemus vakuutusalalta. Elinaa motivoi ennen kaikkea yksi asia, asiakkaat.

”Olen varttunut Rovaniemellä eli olen Lapin tyttöjä. Kun muutin etelään, hakeuduin finanssialalle ja sillä tiellä olen edelleen.”

Asiakaspalvelu on ”se juttu” Elinalle. ”Rakastan työtäni ja erilaisia asiakaskohtaamisia. On ihanaa, kun on omia pitkäaikaisia asiakkaita, puhelin soi usein. Parasta tällä alalla on ehdottomasti asiakkaat ja se, että mikään päivä ei ole samanlainen.”

Elinan Amanda-tytär harrastaa taitoluistelua, joten sen parissa kuluu äidinkin vapaa-aika rattoisasti. ”Harrastan lisäksi vaihtelevalla menestyksellä golfia ja kuntosalia.” Myös perheen koira, ranskanbulldoggi Ruttu, toimii tehokkaasti työn vastapainona.

Knoppitietona: Elina on ”laukkuhullu”. Hän on kiinnostunut luksusbrändeistä ja kauniista tavaroista. Mottona onkin Coco Chanelin lausahdus: “To achieve great things, you must first dream.”

Suosittelemme lukemaan

Pohjantähti asiakastarinat
Meillä on monta upeaa asiakastarinaa
Mitä kotivakuutus korvaa | Pohjantähti

Mitä kotivakuutus korvaa?

Kotivakuutus kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, mutta hinnan lisäksi huomiota kannattaa kiinnittää myös vakuutuksen sisältöön. Huomioi nämä asiat kotivakuutusta hankkiessasi.

Korjaa kiveniskemät ajoissa | Pohjantähti

Korjauta kiveniskemät ajoissa

Auton lasin korjauttaminen ajoissa säästää rahaa ja on aina myös ympäristön kannalta kestävämpi ratkaisu, sillä korjauksen hiilijalanjälki on lähes nolla.

Ota yhteyttä

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä
Minulle on tärkeää
Yhteystiedot
Osoite