Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Pohjantähden logoja eri väreissä.

Yrittäjiltä yrittäjille Keski-Suomessa ja Pohjois-Savossa

Vakuutusihmisesi Keski-Suomessa ja Pohjois-Savossa

Yliopistonkatu 34, 40100 Jyväskylä

Juha Klasila Yritysmyyntipäällikkö

Juha Klasila huolehtii yritysasiakkaidemme vakuutuksista Keski-Suomen ja Pohjois-Savon alueilla. ”Itselläni on vakuutusalan kokemusta noin 26 vuotta. Puolet näistä vuosista olen toiminut yritysvakuutusmyyjänä, puolet myynnin johtamisen tehtävissä.”

Juhan tiimissä on tällä hetkellä seitsemän vakuutusedustajaa. ”Meillä on sopivasti sekä kokeneita konkareita että juuri alalla aloittaneita. Opimme toisiltamme jatkuvasti ja pidämme yllä hyvää fiilistä. Parasta on nähdä edustajien onnistuminen työssään ja auttaa kaikkia pääsemään tavoitteisiinsa.”

Juha kokee olevansa täysin oikealla alalla. ”Tämän työn suola on uusien ihmisten tapaaminen ja heidän auttamisensa erilaisissa vakuuttamisen haasteissa. On inspiroivaa tutustua monenlaisiin yrityksiin ja elämäntarinoihin – se jos mikä tekee arjesta mielenkiintoisen.”

Pelkkää työntekoa ei Juhankaan elämä onneksi ole. ”Tykkään viettää aikaani perheeni kanssa joko kotona tai mökillämme Rautalammilla. Liikunta kuuluu elämääni myös vahvasti. Pelaan höntsäkiekkoa parina iltana viikossa ja keväisin harrastan off-piste-hiihtoa Pohjois-Ruotsissa.

Knoppitietona: Juhalla on kaksi miniää, mutta vävykokelaat eivät ole vielä rohjenneet tulla esittäytymään.

Tutustu asiakasreferensseihimme

Pohjantähti asiakastarinat
Meillä on monta upeaa asiakastarinaa

Ota yhteyttä

Yrityksen henkilöstön määrä
Yhteyshenkilö
Osoite

Tarkistamme luottotiedot ennen vakuutustarjouksen laskemista.