Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Ruutupaita ajaa autoa, ratti ja kädet

Ajoneuvovakuutusten verkkokauppa

Saavutettavuusseloste

 

Tämä on organisaation Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö saavutettavuusseloste. Tämä saavutettavuusseloste koskee ajoneuvovakuutusten verkkokauppaa ja on laadittu 7.9.2020. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Sivu ei täytä kriittisiä saavutettavuusvaatimuksia.

Ei saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen.

 

Kohtuuton rasite

Ajoneuvovakuutusten verkkokaupan muuttaminen saavutettavaksi on osittain mahdotonta käytössä olevan teknologian vuoksi. Vaatimusten toteuttaminen nykyisellä teknologialla on Pohjantähden kokoiselle organisaatiolle kohtuuton rasite ottaen huomioon muutostöiden vaatiman erityisen suuren työmäärän. Palvelun saa Pohjantähdestä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun puhelimella, chatillä tai sähköpostilla ja erityisesti vammaisten ihmisten tarve käyttää ajoneuvovakuutusten verkkokauppaa ei ole suuri. Puutteet korjataan järjestelmän uusimisen yhteydessä.

 

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille verkkolomakkeellamme ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000