Haemme markkinointi- ja viestintäsuunnittelijaa

Oletko sinä tiimimme uusin menestystarina? 🧡 Rakennamme yhdessä Pohjantähden markkinointia, viestintää ja vastuullisuutta ja etsimmekin vakituiseen työsuhteeseen

Markkinointi- ja viestintäsuunnittelijaa

Roolissasi mahdollistat liiketoimintamme menestyksen markkinoinnin ja viestinnän monipuolisten tehtävien parissa. Pystyt luovaan ajatteluun ja tarinalliseen sisällöntuotantoon sekä erilaisten markkinointi- ja viestintämateriaalien suunnitteluun ja työstämiseen. Parannat yhtiömme tunnettuutta eri toimenpitein yhdessä muun tiimin kanssa.

Odotamme sinulta

  • useamman vuoden työkokemusta markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa
  • kokemusta eri tekstilajien, kuvien, videoiden ja muiden markkinointimateriaalien ideoimisesta ja tuottamisesta
  • osaamista verkkosivustojen ylläpitämisestä, sosiaalisen median sisällöntuotannosta sekä erilaisten mainosformaattien ja markkinointiaineistojen tekemisestä
  • taitoa johtaa omaa tekemistä sekä paineensietokykyä
  • halua kehittää toimintaa ja viedä asioita eteenpäin
  • hyvää visuaalista silmää ja
  • suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa

Ihmisenä olet huumorintajuinen, luova ja innovatiivinen. Uskot tiimityön voimaan ja haluat edistää yhtiömme näkyvyyttä sekä kehittyä yksilönä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, monipuolisia ja sopivan haastavia työtehtäviä sekä vakuutusalan parhaan tiimin ympärillesi. Rakennat yhdessä muiden kanssa uudistuvaa Pohjantähteä, jossa sinua odottaa ammattitaitoinen, osaamistaan aktiivisesti kehittävä porukka – vakuutusalan erikoisjoukot. Meillä on kattavat henkilöstöedut mm. runsaasti mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, laaja työterveyshuolto sekä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa. Pohjantähdellä on Suomen aktiivisin työpaikka -tunnustus panostuksistamme henkilöstömme liikkumiseen.

Pohjantähtilaiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matalahierarkkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Vastapainona vaativille työtehtäville toimimme yhdessä sovitusti: ihminen kohdataan ihmisenä, jokaisen työpanoksella on merkitystä, joustamme ja autamme toisiamme. Töissä saa ja pitää olla hauskaa. Meillä saa tehdä, kokeilla ja epäonnistua, sillä uskomme onnistumisen syntyvän vain tekemällä. Yhtiönä olemme ja haluamme jatkossakin olla vakuutusalan piristävä poikkeus. Työskentelemme paikkariippumattomasti, mutta kokoonnumme säännöllisesti kasvokkain pääkonttorillamme Hämeenlinnassa. Voit tutustua tulevaan tiimiisi Pohjantähden Instagramiin tekemiemme tarinoiden kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastuullisuus- ja viestintäjohtaja Jenni Niiranen, p. 050 324 7646 tai etunimi.sukunimi@pohjantahti.fi.

Haethan tehtävään viimeistään 6.6.2024. Liitä mukaan ansioluettelosi, linkki noin minuutin mittaiseen esittelyvideoosi (hakulomakkeella kohta hakemuskirje) ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tarkoituksemme on täyttää tehtävä heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitusajankohdaksi olemme ajatelleet syyskuuta.

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kuukautta valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo lähes 130 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen. 

 #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö