Pohjantähti lahjoitti HJS:n toimintaan 10 000 euroa

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry tukee lahjoitusrahan turvin lasten ja nuorten harrastustoimintaa. ”On paljon lapsia, joilla ei ole mahdollisuutta harrastaa. Meille on tärkeää, että mahdollisimman moni lapsi tai nuori saa kauttamme onnistumisen elämyksiä sekä ryhmän, johon kuulua”, sanoo toiminnanjohtaja Tommi Laitila.

Lahjoitusrahaa ohjataankin tulevana kesänä esimerkiksi HJS:n Jokaiselle lapselle ja nuorelle oma harrastus -teemaan. Rahalla mahdollistetaan vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten osallistuminen jalkapalloharrastus- ja pelitoimintaan. Samaa kohderyhmää tuetaan myös HJS Pertti Jokinen -stipendirahastosta.

”Pystymme lahjoituksen turvin tukemaan enemmän myös erityislapsia ja -nuoria. Ohjaamme osan rahasta Liikunta kuuluu kaikille -teemaamme. Näin mahdollistamme mm. erityislasten ja -nuorten jalkapalloturnauksiin osallistumisen”, iloitsee Laitila.

”Emme myöskään unohda Ukrainasta tulleita lapsia ja nuoria. Pyrimme järjestämään heille erilaisia harrastusryhmiä. Toivomme, että voimme näin hieman helpottaa heidän oloaan tässä vaikeassa tilanteessa.”

Pohjantähden lahjoituksen vastaanotti HJS:n toiminnanjohtaja Tommi Laitila sekä hallituksen varapuheenjohtaja Janne Lamberg. Pohjantähden vastuullisuus- ja viestintäjohtaja Jenni Niiranen luovutti sekin.

HJS:n toiminnanjohtaja Tommi Laitila, hallituksen varapuheenjohtaja Janne Lamberg ja Pohjantähden Jenni Niiranen

Lahjoituskampanja lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukemiseen

Pohjantähti kohdisti tänä vuonna lahjoituksensa työhön, jota tehdään lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. ”Pandemia-aika on luonut lapsille ja nuorille turvattomuutta, epävarmuutta ja ahdistusta, jota ei varmasti poisteta hetkessä. Haluammekin olla osaltamme varmistamassa, että lapset ja nuoret saavat tarvitsemaansa tukea”, sanoo Niiranen.

Osana vastuullisuustyötämme lahjoitimme yhteensä 50 000 euroa lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukemiseen. Pohjantähden viisihenkinen raati valitsi kaikista kampanjaan osallistuneista yhdistyksistä ja organisaatioista viisi lahjoituskohdetta, joista kunkin toimintaa tuetaan 10 000 eurolla.