Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
lähikuva moottoripyörän renkaasta

Ajoneuvoni varastettiin

Ajoneuvoni varastettiin

Varkausvakuutuksesta korvataan ajoneuvosi varkaus, luvaton käyttöönotto tai näiden yritys. Tee varkausvahingosta aina rikosilmoitus poliisille ja vaadi tekijälle rangaistusta.

Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Ota yhteyttä Autoklinikkaan

Mikäli varkaus jäi yritykseksi ja henkilö- tai pakettiautosi tarvitsee korjausta, sinua auttaa kumppanimme Autoklinikka. Autoklinikan valtakunnallinen ketju kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen.

Vahinkoilmoituksen tekeminen, ajoneuvon tarkastus ja korjaus hoidetaan kokonaisuudessaan Autoklinikan kautta. Autoklinikalla asioidessasi sinun ei tarvitse olla Pohjantähteen lainkaan yhteydessä, eikä erillistä vahinkoilmoitusta tarvita.

Varaa aika Autoklinikalle soittamalla p. 020 773 7505 tai verkossa.

Muiden ajoneuvojen vahinkoasioissa täytä ensin vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä. Mikäli sinulla on jo korjaamo tiedossa, voit pyytää korjaamoa olemaan yhteydessä Pohjantähteen.

3

Miten toimin, kun varkaus onnistui eikä jäänyt yritykseksi?

  • Täytä vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä.
  • Tee rikosilmoitus ja toimita poliisilta saamasi virallinen rikosilmoitusjäljennös meille.

Odotamme ajoneuvosi löytymistä 30 vuorokautta siitä, kun olet ilmoittanut varkausvahingosta meille. Otathan yhteyttä, jos ajoneuvosi löytyy aiemmin. Mikäli ajoneuvoasi ei löydy 30 vuorokauden aikana, otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme jatkosta.

Turkoosi lankakera ja puikot, jossa keskeneräinen työ
Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.