Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Koira ja kissa ulkona nurmikolla

Harrastavan lemmikin vakuutus

Turvaa kissoille ja koirille harrastuksiin ja kilpailuihin – myös ulkomaille!

Harrastavan lemmikin vakuutus

Harrastavan lemmikin vakuutuksella varmistat, että kissoille tai koirille harrastusten ja kilpailuidenkin parissa sattuneet vahingot saadaan nopeasti hoidettua vakuutuksen piikkiin.

Harrastatpa kissan tai koiran kanssa näyttelyitä, agilityä, tokoa tai vaikkapa tanssia, olemme mukana turvaamassa lemmikkisi menoa ja toivomassa paljon menestystä harrastusten parissa.

Agility ja metsästys ovat harrastuksia, joissa tapaturmat ovat yleisiä. Näissä harrastuksissa on tärkeää huolehtia, että lemmikiltä löytyy tapaturmavakuutus.

Sairausvakuutus sen sijaan on hyödyllinen erityisesti näyttelyissä käyvien lemmikkien keskuudessa. Tapahtumissa on paljon lemmikkejä paikalla ja mahdollisilta tarttuvilta taudeilta voi olla vaikeaa välttyä. Sairauden hoito voi olla pitkällinenkin rupeama, varsinkin jos tulehdustila pääsee kroonistumaan eikä hoito tahdo tepsiä. Tällöin hyvä ja kattava lemmikkivakuutus on kultaakin kalliimpi.

Voit turvata harrastavan lemmikin tai alkaa harrastamaan jo meillä vakuutetun lemmikin kanssa ilman huolen häivää. Vakuutusehdoissa ei ole rajoitettu harrastuksissa tai kilpailuissa sattuneita tapaturmia tai niissä alkaneita sairauksia. Vakuutuksemme korvaa myös tuki- ja liikuntaelimiin kohdistuneita tapaturmia.

Eläimenomistajan vastuuvakuutuksella laajennat vakuutusturvaa kattamaan myös lemmikin muille aiheuttamia vahinkoja ja ulkomaan lisäturvalla katat myös harrastus- ja kilpailumatkoilla sattuneiden vahinkojen hoitokulut Pohjoismaiden tai Baltian ulkopuolella.

Miksi Pohjantähden harrastavan lemmikin vakuutus?

Koira pyytää huomiota, kun kissaa rapsutetaan.

Etäeläinlääkäripalvelu FirstVet käytössäsi

Harrastavan lemmikin vakuutukseen sisältyy vuosittain kolme etäeläinlääkärikäyntiä kumppanimme FirstVetin kautta ilman omavastuuta. Etäeläinlääkäripalvelun käyttöönotto on vaivatonta ja se toimii maksuttomalla mobiilisovelluksella. Etäeläinlääkäri palvelee joka päivä klo 7–24. Jos etäeläinlääkäri ohjaa sinut klinikalle, voit valita itse, missä eläinlääkäriasemalla lemmikkiäsi hoidatat. Arkisin voit hyödyntää suorakorvauspalveluamme, jolloin maksat eläinlääkärikäynnillä vain omavastuun osuuden.

Pieni koira pitää talutushihnaa suussaan.

Turvaa myös kilpailuihin ja ulkomaille

Vakuutuksemme on voimassa myös kilpailtaessa. Lemmikin menehtymisen osalta vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa ja tapaturman ja sairauden hoitokulujen osalta Pohjoismaissa sekä Baltiassa. Jos matkustat lemmikin kanssa muualle, voit laajentaa hoitokulujen vakuutusturvaa kaikkialle maailmaan ottamalla lemmikillesi ulkomaan lisäturvan.

Omistaja syleilee kissaansa.

Perheenjäsenen arvo ei laske ikääntyessä

Lemmikkisi vakuutus on voimassa 15 ikävuoteen saakka. Vakuutuksen korvaussummat eivät laske lemmikin ikääntyessä, vaan ne pysyvät halutessasi samoina vakuutuksen päättymiseen saakka.

Harrastavan lemmikin vakuutuksen tuotetiedot

Harrastavan lemmikin vakuutus on tarkoitettu koirasi tai kissasi turvaksi. Kun otat vakuutuksen lemmikillesi, valitset itse haluamasi turvat, vakuutusmäärät ja omavastuun.

Lemmikkivakuutuksen yhteyteen voit ottaa myös eläimenomistajan vastuuvakuutuksen. Se korvaa lemmikkieläinten ulkopuoliselle aiheuttamia henkilö- tai esinevahinkoja – myös harrastuksien ja kilpailujen parissa.

Milloin lemmikille voi ottaa vakuutuksen?
Tapaturmavakuutus lemmikille
Sairausvakuutus lemmikille
Eläimenomistajan vastuu

Usein kysyttyä

Kuinka suuri omavastuu hoitokäynneistä vähennetään?
Onko koko vuosi yhtä omavastuuaikaa?
Kuinka paljon hoitokuluja korvataan?
Onko vakuutus voimassa myös harrastus- tai kilpakentillä tai näyttelyissä?
Onko vakuutus voimassa metsästystilanteissa?
Missä kaikkialla vakuutus on voimassa?
Korvataanko hampaiden tai niiden kiinnityskudosten (esim. ien) sairauksia?
Korvaako vakuutus rokotuksia, madotuksia tai punkkilääkkeitä?
Korvataanko lääkärin määräämiä ruokia tai lisäravinteita?
kissa yrittää raapaista koiraa kuonoon

Turvaa tärkeimmät tassut

Pyydä tarjous harrastavan lemmikin vakuutuksesta.