Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Kissa ja koira telmivät nurmikolla

Jokakuonon vakuutus

Jokainen lemmikki on yhtä arvokas, meille ei ole merkitystä rodulla tai sukupuulla.

Jokakuonon vakuutus

Vakuutamme kissat ja koirat rotuun tai sukupuuhun katsomatta. Meiltä jokaisen kuonon on mahdollista saada laaja vakuutusturva, olipa lemmikkisi sitten kotimaasta hankittu rescue-koira tai vaikkapa sekarotuinen kodinvaihtaja. Tärkeintä on jokaisen kuonon hyvinvointi ja nopean avun varmistaminen sairauden tai tapaturman yllättäessä.

Meillä vakuutat lemmikkisi niin laajasti kuin itse tahdot. Lemmikille on mahdollista hankkia vakuutus kuoleman, hoitokulujen, muille aiheutettujen vahinkojen sekä ulkomaanmatkojen varalta. Voit myös itse vaikuttaa niin korvaussummiin kuin omavastuisiinkin. Vakuutuksen korvaussummat eivät laske lemmikin ikääntyessä, vaan ne pysyvät halutessasi samoina vakuutuksen päättymiseen saakka.

Kiinteiden vakuutuskausi- ja käyntikohtaisten omavastuiden ansiosta tiedät oman osuutesi lemmikkisi hoitokuluista, kun korvauksista ei vähennetä erillisiä prosentuaalisia osuuksia.

Vahingon sattuessa voit itse päättää, missä eläinlääkäriasemalla hoidatat lemmikkiäsi ja arkisin voit hyödyntää suorakorvauspalveluamme. Suorakorvauspalvelua käytettäessä maksat käynnillä vain omavastuun osuuden.

Miksi Pohjantähden jokakuonon vakuutus?

Koira pyytää huomiota, kun kissaa rapsutetaan.

Etäeläinlääkäripalvelu FirstVet käytössäsi

Jokakuonon vakuutukseen sisältyy vuosittain kolme etäeläinlääkärikäyntiä kumppanimme FirstVetin kautta ilman omavastuuta. Etäeläinlääkäripalvelun käyttöönotto on vaivatonta ja se toimii maksuttomalla mobiilisovelluksella. Etäeläinlääkäri palvelee joka päivä klo 7–24. Jos etäeläinlääkäri ohjaa sinut klinikalle, voit valita itse, missä eläinlääkäriasemalla lemmikkiäsi hoidatat. Arkisin voit hyödyntää suorakorvauspalveluamme, jolloin maksat eläinlääkärikäynnillä vain omavastuun osuuden.

Koira ja kissa katsovat aidan yli.

Samat vakuutusehdot kaikille kuonoille

Vakuutusehdoissamme ei ole erillisiä korvauksia rajaavia ehtoja sekarotuisille koirille, maatiaiskissoille tai kotimaan rescue-lemmikeille. Meillä jokaisen kuonon on mahdollista saada yhtä laaja vakuutusturva, josta rajataan pois vain olemassa olevat vammat ja sairaudet.

Omistaja syleilee kissaansa.

Perheenjäsenen arvo ei laske ikääntyessä

Lemmikkisi vakuutus on voimassa 15 ikävuoteen saakka. Vakuutuksen korvaussummat eivät laske lemmikin ikääntyessä, vaan ne pysyvät halutessasi samoina vakuutuksen päättymiseen saakka.

Jokakuonon vakuutuksen tuotetiedot

Jokakuonon vakuutus on tarkoitettu koirasi tai kissasi turvaksi. Kun otat vakuutuksen lemmikillesi, valitset itse haluamasi turvat, vakuutusmäärät ja omavastuun.

Lemmikkivakuutuksen yhteyteen voit ottaa myös eläimenomistajan vastuuvakuutuksen. Se korvaa lemmikkieläinten ulkopuoliselle aiheuttamia henkilö- tai esinevahinkoja. Esimerkiksi, jos lemmikkisi pureksisi hoidossa ollessaan hoitajansa kengät.

Milloin lemmikille voi ottaa vakuutuksen?
Tapaturmavakuutus lemmikille
Sairausvakuutus lemmikille
Eläimenomistajan vastuu

Usein kysyttyä

Kuinka suuri omavastuu hoitokäynneistä vähennetään?
Onko koko vuosi yhtä omavastuuaikaa?
Kuinka paljon hoitokuluja korvataan?
Onko vakuutuksessa rotukohtaisia rajoituksia tai vakuutusehtoja?
Jos tuon lemmikin ulkomailta, tuleeko siitä vakuutukseen jotakin rajoituksia?
Voinko saada ulkomailta tuodulle rescue-koiralle vakuutuksen?
Korvataanko hampaiden tai niiden kiinnityskudosten (esim. ienten) sairauksia?
Korvaako vakuutus rokotuksia, madotuksia tai punkkilääkkeitä?
Korvataanko lääkärin määräämiä ruokia tai lisäravinteita?
kissa yrittää raapaista koiraa kuonoon

Turvaa tärkeimmät tassut

Pyydä tarjous jokakuonon vakuutuksesta.