Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Perhe nauraa sohvalla | Pohjantähti kotivakuutus vuokra-asuntoon

Kotivakuutus vuokra-asuntoon

Pohjantähden kotivakuutus tuo turvaa myös vuokra-asuntoosi. Laske kotivakuutuksen hinta klikkaamalla ja saat kotivakuutuksen laskurilla juuri sinulle sopivimman hinnan.

Kotivakuutus vuokra-asuntoon

Kotivakuutus on tärkeää hankkia myös vuokra-asuntoon. Vaikka itse olisit kuinka varovainen tahansa, vahinkoja saattaa kuitenkin sattua. Tai ehkä naapurissa sattuu ja tapahtuu. Pohjantähden laajalla kotivakuutuksella turvaat kotonasi olevan omaisuuden kaikenlaisten äkillisten vahinkojen, kuten tulipalon ja putkivuodon varalta.

Oletko miettinyt, kuinka paljon maksaisi, jos kotonasi olevaa omaisuuttasi tuhoutuisi ja joutuisit ostamaan uudet, korvaavat tuotteet tilalle? Kotivakuutus on silloin arvokas taloudellinen apu. Muistoja vakuutus ei valitettavasti korvaa, mutta uusien tavaroiden, kuten huonekalujen, vaatteiden, astioiden ja urheiluvälineiden, hankkimista se helpottaa merkittävästi.

Voit myös aiheuttaa huolimattomalla toiminnallasi sellaista vahinkoa muille, josta olet korvausvuussa. Näitä tilanteita varten vastuuvakuutus tuo turvaa osana kotivakuutusta.

Meillä Pohjantähdessä kotivakuutus tehdään aina sinun mittojesi mukaiseksi. Kotivakuutuksen hinta määräytyy valitsemasi turvan ja omavastuun perusteella.

Miksi Pohjantähden kotivakuutus vuokra-asuntoon?

mittanauha sydämen ympärillä

Mittojen mukaista vakuutusturvaa

Kotivakuutuksen vertailu ja kilpailutus on järkevää. Meillä valitset itse, mitä haluat vakuuttaa. Voit valita yksilöllisesti omavastuut ja vakuutusmäärät valitsemillesi turville. Vain vakuutus tulipalon varalta on pakollinen osa.

Nainen ja kotiavaimet ensimmäinen oma koti

Yksi kotivakuutus riittää

Yhdellä kotivakuutuksella turvaat kaikkien samassa taloudessa asuvien perheenjäseniesi omaisuuden. Vakuutuksen ottaminen on siis helppoa – riittää, kun yksi perheenjäsenistä ottaa vakuutuksen.

nainen halaa itseään

Hellävaraiset ikävähennykset esinevahingoissa

Meidän mielestämme esineilläsi on arvoa, vaikka ne eivät enää olisikaan uusia – ja se näkyy maksamissamme korvauksissa! Pohjantähden kotivakuutus kestää kilpailutusta ja vertailua, sillä pidämme kotiasi yhtä arvokkaana kuin sinä.

Vastuullisuusalennus | Pohjantähti

Palkitsemme asiakkaamme arjen vastuullisuusteoista

Arvostamme asiakkaidemme vastuullisuutta ja huomioimme sen konkreettisesti vakuutusten hinnoittelussa. Sinun on mahdollista vaikuttaa arjen vastuullisuusteoilla vakuutustesi hintaan! Vastuullisesti toimiva asiakas maksaa meillä vähemmän.

Kotivakuutuksen tuotetiedot

Kotivakuutus vuokra-asuntoon

Kotivakuutuksen kilpailuttaminen ja hintavertailu on kannattavaa, mutta muista aina tarkistaa myös vakuutuksen sisältö. Pohjantähden laaja kotivakuutus tarjoaa sinulle ja perheellesi erinomaista taloudellista turvaa elämän mahdollisten vastamäkien varalle.

Pohjantähden kotivakuutus joustaa elämäntilanteesi mukaan aina opiskelijan kotivakuutuksesta suurperheen tarpeisiin. Voit koota kotivakuutuksesi sisällön sellaiseksi, mikä sinulle parhaiten sopii.

Saat samaan kotivakuutussopimukseen kätevästi koti-irtaimistosi, matkatavarasi ja huoneistosi vakuutukset sekä vastuu- ja oikeusturvavakuutukset.

Huomioithan, että kerromme nettisivuillamme uudistetusta kotivakuutuksesta, irtaimiston Tähtiturvasta. Pohjantähden nykyisenä asiakkaana sinulla voi olla myös Tähtiturvaa edeltävä irtaimistovakuutus, jolloin vakuutusehdot ovat paikoin hieman erilaiset.

Kotivakuutus sisältää mm. kodin irtaimiston
Mitä kotivakuutus korvaa?
Kotivakuutuksen huoneistoturva
Vastuu- ja oikeusturvavakuutukset osana kotivakuutusta

Usein kysyttyä kotivakuutuksesta vuokra-asunnossa

Mitä lisäturvia minun kannattaa ottaa kotivakuutukseeni?
Korvaako kotivakuutus, jos itse vahingossa hajotan jonkin esineen?
Koskeeko kotivakuutus ullakko- tai kellarivarastossa säilyttämääni omaisuutta?
Olen muuttamassa. Onko kotivakuutus voimassa muuttoni aikana?
Kotivakuutus turvaa säällä kuin säällä

Oma koti kullan kallis.

Kotivakuutus helposti verkosta.