Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Koiran- ja kissanpentu nukkuvat vierekkäin peiton alla.

Pentuvakuutus

Turvaa uuden perheenjäsenesi elämän alkutaipaleelta asti

Pentuvakuutus

Pentuvakuutuksella vakuutat uuden perheenjäsenesi jo kuuden viikon iässä, vaikka pentu asuisikin vielä synnyinkodissaan. Näin vakuutus on voimassa heti kun tuot pennun kotiin. Mielenrauhasi on taattu, sillä tiedät, että kissasi tai koirasi saa parhaan mahdollisen terveydenhoidon, jos jotain tapahtuu. Meille kaikki kissat ja koirat ovat arvokkaita rodusta tai roduttomuudesta riippumatta.

Pennun elämässä kaikki on uutta ja ihmeellistä. Pentu saattaakin innostua maistelemaan kaikenlaista epäsopivaa leluista sukkiin ja joskus vierasesineet jäävätkin jumiin suolistoon. Tällöin hoitokulut voivat nousta hyvinkin korkeiksi, jolloin pentuvakuutus on oivana apuna.

Kissan- tai koiranpentusi saattaa myös loukata itsensä uusiin asioihin tutustuessaan. Pentu voi liukastua, pudota rappusista tai jopa juosta leikkiessään seinää tai muuta estettä päin. Usein selvitään pelkällä säikähdyksellä, joskus joudutaan turvautumaan lääkärin apuun.

Pennuilla on myös tapana hyppiä, pomppia tai pureskella. Eläimenomistajan vastuuvakuutus on turvanasi silloin, jos pentusi onnistuu sotkemaan naapurin kalliin takin tai pureskelemaan vieraasi kengät.

Asiantuntijamme ovat apunasi räätälöimässä juuri sinun pennullesi sopivaa vakuutusta.

Miksi pentuvakuutus kannattaa?

Miksi Pohjantähden pentuvakuutus?

Koira pyytää huomiota, kun kissaa rapsutetaan.

Etäeläinlääkäripalvelu FirstVet käytössäsi

Pentuvakuutukseen sisältyy vuosittain kolme etäeläinlääkärikäyntiä kumppanimme FirstVetin kautta ilman omavastuuta. Etäeläinlääkäripalvelun käyttöönotto on vaivatonta ja se toimii maksuttomalla mobiilisovelluksella. Etäeläinlääkäri palvelee joka päivä klo 7–24. Jos etäeläinlääkäri ohjaa sinut klinikalle, voit valita itse, missä eläinlääkäriasemalla lemmikkiäsi hoidatat. Arkisin voit hyödyntää suorakorvauspalveluamme, jolloin maksat eläinlääkärikäynnillä vain omavastuun osuuden.

Kissanpentu kokeilee tassullaan koiranpennun korvaa.

Kun hätä on suuri, on apukin lähellä

Voit päättää itse, missä eläinlääkäriasemalla lemmikkiäsi hoidatat. Arkisin voit hyödyntää suorakorvauspalveluamme, jolloin maksat eläinlääkärikäynnillä vain omavastuun osuuden.

Koira sohvalla omistajiensa kanssa.

Meillä palvellaan ihmiseltä ihmiselle

Kun asioit kanssamme, on vastassa aina kanavasta riippumatta aito ihminen. Asiakaspalvelussa vastaamme puhelimeen nopeammin kuin uskotkaan!

Koira ja kissa kurkistelevat villapeiton alta.

Kiinteät omavastuut auttavat ennustamaan kuluja

Pentuvakuutuksessamme on vakuutuskausikohtainen omavastuu. Valitsemasi kiinteä omavastuu vähennetään siis ainoastaan kerran vakuutuskaudessa erikseen tapaturman ja sairauden hoitokuluista. Sen lisäksi jokaista hoitokäyntiä kohden vähennetään hoitokulukorvauksista 50 euron omavastuu. Et siis joudu maksamaan prosentuaalisia osuuksia lääkärikäynneistä.

Omistaja syleilee kissaansa.

Perheenjäsenen arvo ei laske ikääntyessä

Lemmikkisi vakuutus on voimassa 15 ikävuoteen saakka. Vakuutuksen korvaussummat eivät laske lemmikin ikääntyessä, vaan ne pysyvät halutessasi samoina vakuutuksen päättymiseen saakka.

Pentuvakuutuksen tuotetiedot

Pentuvakuutus on tarkoitettu koirasi tai kissasi turvaksi. Kun otat vakuutuksen lemmikillesi, valitset itse haluamasi turvat, vakuutusmäärät ja omavastuun.

Lemmikkivakuutuksen yhteyteen voit ottaa myös eläimenomistajan vastuuvakuutuksen. Se korvaa lemmikkieläinten ulkopuoliselle aiheuttamia henkilö- tai esinevahinkoja. Esimerkiksi, jos lemmikkisi pureksisi hoidossa ollessaan hoitajansa kengät.

Milloin lemmikille voi ottaa vakuutuksen?
Tapaturmavakuutus lemmikille
Sairausvakuutus lemmikille
Eläimenomistajan vastuu

Usein kysyttyä

Minkä ikäisenä pennun voi vakuuttaa?
Mihin saakka vakuutus on voimassa?
Kuinka suuri omavastuu hoitokäynneistä vähennetään?
Onko koko vuosi yhtä omavastuuaikaa?
Kuinka paljon hoitokuluja korvataan?
Onko vakuutuksessa rotukohtaisia rajoituksia tai vakuutusehtoja?
Korvaako vakuutus irtoamattomien maitohampaiden poistoa?
Korvaako vakuutus rokotuksia, madotuksia tai punkkilääkkeitä?
Korvaako vakuutus lääkärin määräämiä ruokia tai lisäravinteita?
kissa yrittää raapaista koiraa kuonoon

Turvaa tärkeimmät tassut

Pyydä tarjous pentuvakuutuksesta.