Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Pohjantähden Henki

Pohjantähden Henki

Vaikka sinua ei enää olisi, mahdollista rakkaimpiesi elämän jatkuminen.

Henkivakuutus perheen, firman tai yhtiökumppanisi turvaksi

Moni ottaa itselleen henkivakuutuksen yksityisasiakkaana. Kuitenkin myös yritykselle on mahdollista ottaa henkivakuutus siltä varalta, että yrittäjä menehtyy. Miten läheisesi tai yrityksesi pärjäisivät, jos kuolisit yllättäen?

Erityisesti silloin, jos yrityksellä on perheen omaisuudella taattua lainaa, on hyvä miettiä, mitä lainalle ja perheen omaisuudelle tapahtuu yrittäjän kuollessa. Henkivakuutuksen korvauksella on mahdollista maksaa esimerkiksi yrityslaina pois tai varmistaa osakassopimuksen mukainen osakkeiden lunastus.

Henkivakuutuksen edunsaajaksi on mahdollista valita joko henkilö tai yritys. Asiantuntijamme auttavat päättämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Työkyvyttömyys horjuttaa taloutta

Jos joudut jäämään sairauslomalle, saat sairauspäivärahaa, joka perustuu YEL-työtulosi määrään. Päiväraha voi siis olla kohtuullinen tai se voi jäädä hyvin pie­neksi – tulot pienenevät joka tapauksessa. Ohimenevän työkyvyttömyyden vakuutuksella voit täydentää turvaasi sairauslomien varalta.

Mikäli joudut jäämään työkyvyttömyyseläkkeelle, tulot pienevät huomattavasti. Pysyvän työkyvyttö­myyden vakuutuksesta saat kerta­korvauksen, kun työeläkeyhtiö myöntää työkyvyttömyyseläkkeen. Vakuutus aut­taa sopeutumaan uu­teen elämäntilanteeseen.

Turvaa vakavan sairauden varalta

Tiesitkö, että joka kolmas suomalainen sairastuu jossain vaiheessa elämäänsä syöpään? Tällöin vakuutus on arvokas taloudellinen apu, koska sairauspäiväraha ei vastaa työtuloja eikä riitä kattamaan sairauden johdosta kasvaneita menoja.

Vakavasti sairastuessa joudut sopeutumaan uuteen elämäntilanteeseen, joka voi kestää pitkäänkin. Vakavan sairauden varalle otettavasta vakuutuksesta saat kertakorvauksen, jonka voit käyttää parhaaksi näkemälläsi tavalla.

Yrittäjän henkivakuutus
Yrittäjän vakavan sairauden vakuutus

Pyydä tarjous Pohjantähden Henki -vakuutuksista.

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä
Haluan lisätietoja seuraavista vakuutuksista
Yhteyshenkilö
Osoite

Sinulle suositellut blogit