Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Kirjoja ja vihkoja pinossa

Toiselle aiheutettuun vahinkoon

Toiselle aiheutettu vahinko

Yrityksen vastuuvakuutuksista korvataan toiselle aiheutettuja vahinkoja, joista yritys voimassa olevan oikeuden mukaan on vahingonkorvausvastuussa. Vakuutusten korvauspiiri määräytyy kunkin vakuutuksen ehtojen perusteella. Perehdythän vakuutuskirjan ja vakuutusehtojen perusteella yrityksesi vakuutuksen sisältöön.

Mikäli kyseessä on vastuuvakuutuksen piiriin kuuluva vahinko, Pohjantähti selvittää puolestasi korvausvastuusi sekä aiheutuneen vahingon määrän ja maksaa mahdolliset korvaukset vahingonkärsineelle.

Mikäli olet vahinkoa kärsinyt osapuoli, esitä korvausvaatimuksesi vahingon aiheuttajalle. Jos vahinko on jo Pohjantähdessä vakuutuksenottajan ilmoituksen perusteella käsiteltävänä, voit asioida vahingosta suoraan meidän kanssamme.

Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Ilmoita vahingosta

Jos olet aiheuttanut toiselle vahingon, tee meille vahinkoilmoitus. Ilmoita tapahtumatiedot sekä vahingon syy yksityiskohtaisesti ja toimita meille vahingon kärsineen korvausvaatimus.

Jos kyseessä on vastuuvakuutukseen kuuluva vahinko, selvitämme puolestasi korvausvastuusi sekä aiheutuneen vahingon määrän.

Ilmoita vahingonkärsineen yhteystiedot huolellisesti ja kerro hänelle, että olemme tarvittaessa yhteydessä.

2

Tarvittavat lisätiedot

Liitä vahinkoilmoitukseen saamasi korvausvaatimus sekä vahinkoon liittyvät asiakirjat ja valokuvat. Jos asia on poliisilla tutkittavana, liitä mukaan myös tutkintailmoitus.

Jos tarvitsemme lisätietoja vahingoittuneesta omaisuudesta tai henkilöstä, pyydämme ne suoraan vahingonkärsineeltä.

Turkoosi lankakera ja puikot, jossa keskeneräinen työ
Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.