Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Lähikuva sateenvarjosta ja sateesta

Vesivahinko

Vesivahinko

Putkivuotovakuutus korvaa vakuutetun omaisuuden vaurioitumisen neste-, höyry- tai kaasuvuodon johdosta. Vuoto voi aiheutua rakennuksen tai tontin kiinteistä putkista, laitteista tai säiliöistä, rakennuksen sisäpuolisista sadevesiviemäreistä tai letkuliitännöillä ja sulkuventtiilillä kytketystä laitteesta. Mikäli esinevahingon takia myös yrityksen toiminta hankaloituu tai keskeytyy ja yritys on vakuuttanut toimintansa, katso toimintaohjeet keskeytysvahingosta.

Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Estä lisävahingot

Vedentulo tulee katkaista ja irtovedet kuivata. Mikäli lisävahinkojen estämisessä on käytetty ulkopuolista tekijää, kuten putkiliikettä tai JVT-yritystä, toimita selvitys tehdyistä toimenpiteistä.

2

Ilmoita vahingosta

Ilmoita vahingosta Oma Pohjantähdessä tai soita asiakaspalveluumme 020 763 4010. Kun olet tehnyt ilmoituksen, olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. Saat meiltä tarkemmat ja tapaukseen yksilöidyt ohjeet.

Mikäli vuotovahinko on aiheuttanut vahinkoa ainoastaan irtaimelle omaisuudelle tai kiinteistöä ei ole vakuutettu Pohjantähdessä, voit tehdä vahinkoilmoituksen Oma Pohjantähden kautta.

Turkoosi lankakera ja puikot, jossa keskeneräinen työ
Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.