Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Ihminen pitää kämmeniään pöydällä olevien puisten ihmishahmojen ympärillä.

Yrittäjän henkivakuutus

Turvaa läheisesi ja henkilöstösi

Yrittäjän henkivakuutus perheen, firman tai yhtiökumppanisi turvaksi

Miten läheisesi pärjäisivät, jos kuolisit yllättäen? Moni ottaa itselleen henkivakuutuksen yksityisasiakkaana etenkin silloin, kun on perheellinen. Kuitenkin myös yritykselle voi ottaa henkivakuutuksen siltä varalta, että yrittäjä kuolee.

Jos esimerkiksi yrityksellä on lainaa, jonka vakuutena on yrittäjän perheen omaisuutta, on hyvä miettiä, mitä lainalle ja perheen omaisuudelle tapahtuu yrittäjän kuollessa.

Henkivakuutuksen edunsaajaksi voi määrätä puolison, joka voi henkivakuutuskorvauksella maksaa esimerkiksi yrityslainan pois. Yrityksen henkivakuutus on siis hyvä keino pienentää taloudellista riskiä tällaisessa tilanteessa.

Henkivakuutuksen edunsaajaksi voi myös määrätä yrityksen, jolloin yritys voi esimerkiksi palkata korvausrahoilla uuden työntekijän menehtyneen työntekijän tilalle. Vakuutus voi olla osa osakassopimusjärjestelyä ja mahdollistaa yhtiöosuuden lunastuksen onnistumisen taloudellisesti.

Voit myös sitouttaa yrityksesi koko henkilöstön tai vain tietyn henkilöstöryhmän ottamalla henkivakuutuksen työntekijöillesi.

Yrittäjän henkivakuutuksen yritysasiakkaillemme myöntää Aktia Henkivakuutus Oy.

Hoida vakuutusasiasi kätevästi Oma Pohjantähdessä

Miksi valita Pohjantähden yrittäjän henkivakuutus?

Mittanauha pöydällä kerällä.

Reilusti räätälöitävä hinta

Voit valita henkivakuutusturvan suuruuden yrityksesi tarpeiden sekä elämäntilanteesi mukaan. Henkivakuutuksen hintaan vaikuttaa vakuutusmäärän lisäksi myös vakuutetun ikä.

Palapelien palat yhdistettynä

Määrittele vakuutuksen yksityiskohdat haluamallasi tavalla

Voit määrätä henkivakuutuskorvauksen edunsaajaksi esimerkiksi puolisosi tai yrityksen. Näin korvaus voidaan käyttää juuri niin kuin parhaaksi näet.

Kaksi henkilöä kättelee toisiaan.

Omaan yhteyshenkilöön tyytyväiset asiakkaat

Meillä jokainen yritys saa oman tutun yhteyshenkilön. Asiakkaamme kertovatkin usein, että tämä on yksi parhaista jutuista! Asiointia helpottaa huomattavasti, kun kaikkea ei tarvitse aina kerrata alusta asti uudelleen.

Kiinnostuitko? Anna meidän auttaa sinua!

Usein kysyttyä yrittäjän henkivakuutuksesta

Pitääkö minun täyttää terveysselvitys henkivakuutusta varten?
Mistä ostan henkivakuutuksen?
Miksi henkivakuutus otetaan yrityksen nimiin sen sijaan, että se olisi vakuutetun omissa nimissä?
Miten henkivakuutuksesta maksettavaa korvausta verotetaan?