Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Henkilö työskentelee tietokoneella. Vieressä on papereita ja silmälasit.

Yrityksen oikeusturvavakuutus

Yrityksen oikeusturvavakuutus turvaa selustasi niissä tilanteissa, joissa tarvitset juristin apua yritystoimintaasi liittyvässä riita-, rikos- tai hakemusasiassa.

Jos sinulle tulee esimerkiksi alihankkijasi kanssa niin paha erimielisyys sopimuksenne yksityiskohdista, ettette pääse ratkaisuun keskenänne, korvaa oikeusturvavakuutus asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja. Saatat joutua turvautumaan oikeusturvavakuutukseen myös silloin, jos ajaudut työntekijäsi kanssa riitaan palkasta tai irtisanomisesta.

Oikeusturvavakuutukseen hintaan vaikuttavat Pohjantähdellä yrityksen toimialan lisäksi toiminnan laajuus eli käytännössä yrityksen liikevaihto sekä se, miten suuria vahinkoja vakuutus korvaa.

Hoida vakuutusasiasi kätevästi Oma Pohjantähdessä

Miksi valita Pohjantähden yrityksen oikeusturvavakuutus?

Mies hymyilee ja kättelee toista miestä.

Aidosti henkilökohtaista palvelua ja vakuutusturvaa

Nimeämme sinulle oman yhteyshenkilön, jonka kanssa hoidat yrityksesi vakuutusasiat, kuten esimerkiksi yrittäjän sairausvakuutukset ja yrittäjän tapaturmavakuutukset, helposti sekä nopeasti. Tilanteet muuttuvat, joten vakuutuksesi on muutettavissa nopeasti ja mutkattomasti yrityksesi tilanteeseen sopivaksi.

Karttaan on merkattu paikkoja nuppineuloilla.

Tehokas riskienhallinta

Tehokas riskienhallinta ja oikein mitoitettu vakuutusturva varmistavat yrityksesi toiminnan jatkuvuuden tilanteessa kuin tilanteessa. Siksi aloitamme yhteistyön aina riskikartoituksella, olipa kyse sitten aloittavan tai jo pidempään toimineen yrityksen vakuutuksista.

Kiinnostuitko? Anna meidän auttaa sinua!