Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Henkilö istuu pöydän ääressä ja kirjoittaa kynällä paperille.

Yrityksen vastuuvakuutus

Mitä yrityksen vastuuvakuutus korvaa?

Jos yrityksesi aiheuttaa vahinkoa toiselle, lasku voi pahimmillaan olla todella suuri. Yrityksen vastuuvakuutus turvaa selustasi tällaisissa tilanteissa.

Jos esimerkiksi remonttifirma puhkaisee remonttia teh­dessään asunnon vesijohdon ja aiheut­taa vesivahingon, kattaa vastuuvakuutus parhaassa tapauksessa vesivahingosta ai­heutuneet kustannukset kokonaisuudes­saan.

Jos vastuuvakuutus on laajennet­tu koskemaan myös yrityksen käsiteltävä­nä ja huolehdittavana olevaa omaisuutta, siivousfirma saa vakuutuksesta apua esi­merkiksi tilanteessa, jossa kotisiivooja pu­dottaa siivotessaan arvokkaan lasiesineen asiakkaan kirjahyllystä.

Yrityksen vastuuvakuutuksen hinta toimialan mukaan

Joillakin aloilla on yleistä, että asiakas edellyttää käyttämiltään firmoilta vastuuva­kuutusta. Jos yrityksesi tekee esimerkiksi korjaustöitä teollisuuslaitoksissa, yritykseltäsi saatetaan edellyttää vastuuvakuutuksen ottamis­ta. Näin asiakkaasi varmistaa, että yrityksesi todella pystyy vastaamaan aiheutta­mistaan, mahdollisesti hyvinkin kalliista vahingoista.

Joillakin toimialoilla suurten, toisille aiheutettujen vahinkojen riski on suurempi kuin toisilla aloilla. Sik­si yrityksen vastuuvakuutuksen hinta on rakennusalan yrityk­selle kalliimpi kuin siistiä sisätyötä tekevälle yhden hengen läppäri­firmalle.

Yrityksen vastuuvakuutuksen hin­taan vaikuttavat Pohjantähdellä yrityksen toimialan lisäksi liikevaihto sekä se, mi­ten suuria vahinkoja vakuutus korvaa.

Hoida vakuutusasiasi kätevästi Oma Pohjantähdessä

Miksi valita Pohjantähden yrittäjän vastuuvakuutus?

Mies hymyilee ja kättelee toista miestä.

Aidosti henkilökohtaista palvelua ja vakuutusturvaa

Nimeämme sinulle oman yhteyshenkilön, jonka kanssa hoidat yrityksesi vakuutusasiat kuten esim. yrittäjän sairausvakuutukset ja yrittäjän tapaturmavakuutukset helposti sekä nopeasti. Tilanteet muuttuvat, joten vakuutuksesi on muutettavissa nopeasti ja mutkattomasti yrityksesi tilanteeseen sopivaksi.

Karttaan on merkattu paikkoja nuppineuloilla.

Tehokas riskienhallinta

Tehokas riskienhallinta ja oikein mitoitettu vakuutusturva varmistavat yrityksesi toiminnan jatkuvuuden tilanteessa kuin tilanteessa. Siksi aloitamme yhteistyön aina riskikartoituksella. Oli kyse sitten aloittavan yrityksen vakuutuksista tai jo pidemmän aikaan toimineen yrityksen.

Vastuullisuusalennus | Pohjantähti

Palkitsemme asiakkaamme arjen vastuullisuusteoista

Arvostamme asiakkaidemme vastuullisuutta ja huomioimme sen konkreettisesti vakuutusten hinnoittelussa. Sinun on mahdollista vaikuttaa arjen vastuullisuusteoilla vakuutustesi hintaan! Vastuullisesti toimiva asiakas maksaa meillä vähemmän.

Kiinnostuitko? Anna meidän auttaa sinua!