Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit auttavat meitä palvelemaan sinua paremmin. Teemme yhteistyötä useiden toimijoiden kanssa, joista voit lukea lisää alta.

Vakuutusyhteistyökumppanit

Aktia Henkivakuutus

Pohjantähden yhteistyökumppani henkivakuuttamisessa on Aktia Henkivakuutus Oy, jonka tuotteita tarjoamme osana kokonaisturvaratkaisujamme. Aktia Henkivakuutuksella on pitkä ja vankka kokemus henkivakuuttamisesta Suomessa. Tutustu Aktia Henkivakuutukseen.

Veritas

Veritas Eläkevakuutus kuuluu Suomen vanhimpiin edelleen toimiviin vakuutusyhtiöihin. Nykyään erikoisalana ovat työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteiset työeläkevakuutukset eli TyEL-vakuutus ja YEL-vakuutus.

Tervetuloa saamaan alan parasta palvelua! Lue lisää Veritaksesta.

Vahinkojen hoitoon liittyvät yhteistyökumppanit 

Autoklinikka

Autoklinikka on Pohjantähden korjaamokumppani auton pelti-, kolari- ja lasivaurioiden hoidossa. Saat Autoklinikalta kaiken tarvitsemasi avun vahinkoasiasi hoitoon. Valtakunnallinen palveluverkosto kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Tuodessasi autosi pelti- tai lasivaurion korjaukseen Autoklinikalle, voit olla varma, että se korjataan aina laadukkaasti ympäristöä kunnioittaen. Lue lisää Autoklinikasta.

Copart Suomi Oy

Copart Suomi on vaurioajoneuvoihin erikoistunut palveluntarjoaja. Copart Suomi myy vakuutusyhtiöiden, autoliikkeiden, yksityisasiakkaiden sekä muiden toimeksiantajien ajoneuvoja huutokauppansa kautta jäsenilleen. Osana lisensoitua ajoneuvojen kierrätysjärjestelmää, Copart Suomen toiminta on laadukasta ja ympäristöystävällistä ISO 9001: 2015 ja 14001: 2015 -standardien mukaisesti. Copart Suomen palvelupisteet sijaitsevat Espoossa, Pirkkalassa, Oulussa ja Turussa, mutta toimimme myös valtakunnallisesti yli 20 välivaraston kautta.

Lue lisää Copart Suomi Oy:stä.

FirstVet

FirstVet on etäeläinlääkäripalvelu, jonka avulla tavoitat eläinlääkärin mobiililaitteellasi mistä tahansa. Mikäli kissasi, koirasi tai hevosesi terveydentila huolettaa sinua, saat FirstVetin avulla eläinlääkärin apua aina, kun sitä tarvitset. Eläinlääkäreiden videovastaanotolla sinua auttavat kokeneet, suomalaiset eläinlääkärit, joilta saat tilannearvion, neuvot, hoito-ohjeet ja tarvittaessa lähetteen eläinklinikalle.

FirstVet palvelee vuoden jokaisena päivänä klo 7–24 ja mahdollistaa pääsyn eläinlääkärille missä tahansa, olitpa sitten kotona, metsässä, mökillä tai ulkomaanmatkalla.

Tarjoamme lemmikki- ja hevosvakuutusasiakkaillemme kolme FirstVetin etäeläinlääkärikäyntiä vuodessa ilman omavastuuta. Lue lisää etäeläinlääkäripalvelu FirstVetistä.

Fonum

Fonum on kumppanimme mobiililaitteiden huolloissa. Fonum korjaa mobiililaitteet nopeasti ja vaivattomasti, ilman ajanvarausta sekä elinikäisellä takuulla.

Kun mobiililaitteesi on hajonnut, vie rikkoutunut laite suoraan Fonumille. Fonum tarkistaa laitteesi, antaa korjausarvion, kertoo vakuutuksen omavastuusta ja mahdollisesta ikävähennyksestä. Kurkkaa tästä lähin liikkeesi.

Pohjantähden asiakkaana saat Fonumin myymälöistä rahanarvoisia etuja!

Mehiläinen

Mehiläinen on nopeasti kasvava ja kehittyvä toimija sosiaali- ja terveyspalvelujen saralla. Mehiläisessä työskentelee yli 11 000 terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaista. Korkeatasoisen hoidon lisäksi Mehiläisessä kohdataan asiakkaat yksilöllisesti, välittävästi ja arvostavasti, kuten meillä Pohjantähdessä. Tarjoamme sinulle helpomman ja nopeamman tavan asioida lääkärissä ja saada terveyteen liittyvät lääkärikäyntisi ja korvausasiasi hoidettua saman tien. Siirry Mehiläisen ajanvaraukseen. 

Lue lisää: Joustavampaa terveydenhoitoa suoralaskutuksen avulla 

Pihlajalinna

Pihlajalinna auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Pihlajalinna tarjoaa laadukkaita sosiaali-, terveys- ja hyvinvointipalveluja lääkärikeskuksissa, sairaaloissa, hammasklinikoilla, liikuntakeskuksissa ja asumispalveluissa ympäri Suomea. Pihlajalinna tarjoaa sinulle helpomman ja nopeamman tavan asioida lääkärissä ja saada terveyteen liittyvät lääkärikäyntisi ja korvausasiasi hoidettua saman tien. Siirry Pihlajalinnan ajanvaraukseen. 

Lue lisää: Joustavampaa terveydenhoitoa suoralaskutuksen avulla 

Pilkington

Älä anna kiveniskemien haitata matkantekoa! Asiakkaanamme korjautat autosi lasin helposti ja nopeasti. Pilkington AutoGlass Service autolasiliike vaihtaa ja korjaa kaikki autosi lasit Suomen laajimmasta valikoimasta.

Vuonna 1826 perustettu ja NSG Groupin osana vuodesta 2006 ollut Pilkington on johtava toimija maailmanlaajuisessa tasolasiteollisuudessa. Valmistustoimintaa on ympäri maailmaa neljällä mantereella ja myyntiä yli sadassa maassa.

Siirry Pilkingtonin ajanvaraukseen.

Scandia Rent

Kotimainen Scandia Rent on Suomen vanhin autovuokraamo, jolla on kattava, yli 100 toimipisteen palveluverkosto Hangosta Sodankylään.

Mikäli sinulla on keskeytysvakuutus, yhteistyökumppanimme SOS ja Autoklinikka järjestävät sinulle sijaisauton. Tällöin Scandia Rentistä ollaan sinuun yhteydessä.

Pohjantähden asiakkaana saat autonvuokrauksen aina sopimushintaan! Katso tästä lähin toimipisteesi.

SOS International

SOS International palvelee asiakkaitamme hätätilanteissa vuorokauden kaikkina aikoina.

SOS Internationalin kotimaan hätäpalvelunumero henkilö-, esine- ja hinausvahingoissa on 0800 139 139. Ulkomailla sattuvissa hätäpalvelua vaativissa matkasairaus- tai tapaturmavahingoissa auttaa SOS International numerossa +45 70 105 054. Molemmista puhelinnumeroista saa suomenkielistä palvelua.

Täsmä Työterveys Oy

Täsmä Työterveys Oy tarjoaa yrityksille työterveyshuoltoa kiinteään hintaan. Yllätyslaskujen vaaraa ei siis ole.

Pohjantähden ja Täsmä Työterveyden terveyspaketin pohjana toimii Täsmän Laaja-työterveyssopimus, joka täydentyy saumattomasti Yrityksen Tähtiterveysvakuutuksella. Kokonaisuus on kustannustehokas.

Tutustu Täsmä Työterveyteen.

Muut yhteistyökumppanit

Akaa Futsal

Akaa Futsal on akaalainen futsalin erikoisseura, joka tuottaa yhteisöllisyyttä, suuria tunteita ja urheilun iloa laajalle joukolle koko seutukunnassa. Miesten Futsal-Liigassa pelaamisen lisäksi seura panostaa vahvasti myös juniorityöhön rakentamalla tavoitteellisille nuorille mahdollisuuksia haastaa itsensä kilpailullisesti aina Suomen huipulle asti. Osana yhteistyötä teemme esimerkiksi paikallisia lippulahjoituksia Akaa Futsalin kotipeleihin, jotka pelataan vuonna 2022 valmistuneella Akaa Areenalla.

Aulanko Golf

Aulanko Golf perustettiin vuonna 1940 ja on maamme toisiksi vanhin golfkenttä. Aulangon Golfklubin jäsenet ovat oikeutettuja Pohjantähden Holari-turvaan. Hole-in-one-vahingon sattuessa korvauksen enimmäismäärä on 150 euroa tapahtumaa kohden maksettua kuittia vastaan.

Budjettihiiri – Oma talous tutuksi koulukiertue 2024

Budjettihiiri inspiroi ihmisiä luomaan omaa juttuaan kiertäen ympäri Suomea puhujakeikkojen ja koulutusten avulla. Pohjantähti on Budjettihiiren yläkouluikäisille lanseeraaman Oma talous tutuksi -koulukiertueen kumppani. Kiertueen tavoitteena on innostaa nuoria tarttumaan omiin raha-asioihin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Jokaisella on oikeus puhua ja kuulla puhuttavan rahasta kannustavasti sekä mahdollisuuksien kautta. Hyvät taloustaidot ovat tärkeä palanen nuoren itsenäistymisessä sekä myöhemmissä elämänvaiheissa, unohtamatta niiden vaikutusta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Tutustu lisää Budjettihiiren palveluihin ja tilaa keikka esimerkiksi työyhteisöllesi tai koulullesi täältä budjettihiiri.fi.

HPK 

Hämeenlinnan Pallokerho on jääkiekon SM-liigassa pelaava joukkue, joka on yli 90-vuotisen historiansa aikana voittanut tähän mennessä kaksi Liigan Suomenmestaruutta, kolme hopeamitalia ja yhdeksän pronssimitalia. 

Pohjantähti ja HPK ovat molemmat lähtöisin Hämeenlinnasta, ja olemmekin toimineet pitkään seuran yhteistyökumppanina. Tänäkin vuonna HPK:n yhteistyösopimuksen summasta 10 000 euroa ohjataan HPK-Juniorijääkiekko ry:n toimintaan. Kotiottelunsa HPK pelaa Pohjantähti Areenassa.  

Hämeenlinnan Yrittäjät

Hämeenlinnan Yrittäjät ry toimii pienten ja keskisuurten yritysten ja yrittäjien etujärjestönä. Yhdistyksen tavoitteena on kaupungin elinvoiman kasvattaminen yhdessä Hämeenlinnan kaupungin ja yrittäjien kanssa niin, että Hämeenlinna on mahdollisimman hyvä paikka yrittää.
Yhdistys järjestää jäsenilleen erilaisia koulutuksia ja tapahtumia sekä tarjoaa jäsenetuja yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Lisäksi yhdistys tarjoaa mm. lakiasioihin ja taloudenhallintaan liittyviä tukipalveluita.

Luontoliitto

Luontoliitto on Suomen suurin lasten ja nuorten oma ympäristöjärjestö. Yhdistys on tarjonnut jo vuodesta 1943 alkaen mahdollisuuksia harrastaa luonnossa ja vaikuttaa ympäristöasioihin. Luontoliitto järjestää paljon leirejä, luontokerhoja ja retkiä. Lisäksi he tekevät ympäristövaikuttamistyötä nuorten erilaisissa toimintaryhmissä. Pohjantähti tukee Luontoliiton toimintaa ja tarjoaa leireille turvallisuuskoulutuksia sekä -materiaaleja.

Varhain syntynyt luontosuhde kantaa tutkitusti läpi elämän. Sinäkin voit lähteä mukaan toimintaan! Liitä itsesi tai perheenjäsenesi Luontoliiton jäseneksi täällä.

Tariffi ry

Pohjantähti tekee yhteistyötä myös Tampereen yliopiston vakuutustieteen opiskelijoiden ainejärjestö Tariffi ry:n kanssa. Tampereen ylipiston vakuutuksen ja riskienhallinnan opintosuunnasta valmistutaan kauppatieteiden maisteriksi. Koulutus antaa valmiudet toimia monenlaisissa vakuutustoiminnan ja riskienhallinnan asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä.

Tariffi muun muassa välittää tietoa työharjoittelu- ja kesätyöpaikoista, valvoo opiskelijoiden etuja sekä jakaa ajankohtaista vakuutusalan tutkimustietoa kaikille kiinnostuneille.

Teivon ravirata, Pohjantähti Suurmestaruusajo

Neljättä kertaa ravattava Pohjantähti Suurmestaruusajo ajetaan Teivossa elokuussa 2023. Järjestämme Suurmestaruusajon yhteistyössä Teivon Raviradan ja Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton (SHKL) kanssa. Kilpailu on avoin kaikille lämminverisille ravihevosille ikäluokasta ja syntymämaasta riippumatta.