Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Pohjantähden logoja eri väreissä.

Yrittäjiltä yrittäjille Varsinais-Suomessa

Vakuutusihmisesi Varsinais-Suomessa

Multavierunkatu 1D, 20100 Turku

Jasse Jalonen Yritysmyyntipäällikkö
Jussi Vainio Yritysmyyntipäällikkö

Varsinais-Suomen alueella yritysasiakkaiden asioista huolehtivat yritysmyyntipäällikkömme Jasse Jalonen ja Jussi Vainio.

Jasse ja Jussi ovat luotsanneet omaa toimipistettään rmuutaman vuoden ajan. ”Olimme työkavereita edellisessä työpaikassamme ja halusimme luoda itsellemme oman näköisen työpaikan. Haluamme, että töissä on kivaa ja hyvä fiilis – siinä olemmekin onnistuneet loistavasti.”

”Meillä on tukenamme äärettömän hyvä porukka. Tiimistä löytyy kokemusta roppakaupalla, sillä jokainen vakuutusmyyjämme on ollut alalla vähintään 10 vuotta. Täydennämme toistemme osaamista hienosti.”

Hyvä palvelu ja yrittäjyys ovat Jassen ja Jussin toiminnan keskiössä. ”Arvostamme ja ymmärrämme sekä yrittäjiä että yrittäjyyttä – olemmehan me kaikki samassa veneessä. On aina upeaa, kun asiakkaamme haluavat suositella meitä tuttavilleen ja ystävilleen. Silloin olemme tehneet jotain oikein.”

Elämässä on onneksi muutakin kuin työ. Jasselle työn vastapainona toimii liikunta eri muodoissaan. ”Kaksi poikaani pelaavat jalkapalloa. Toimin aikaisemmin juniorivalmentajana ja vapaa-aikani meni aika pitkälle sen parissa. Nykyään huolehdin kunnostani käymällä salilla ja lenkkeilemällä.”

Jussi osallistuu vapaa-ajallaan mielellään kahden poikansa harrastuksiin. Toinen pelaa salibandya, jonka valmennustiimissä Jussi on mukana. Toinen pojista on hiljattain aloittanut koripallon. Lisäksi koko perhe nauttii mökkeilystä Turun saaristossa. ”Aika paljon mökillä tulee puuhailtua kaikenlaista. Jos nikkaroinnilta jää aikaa, niin tykkäämme veneillä, kalastaa ja retkeillä luonnossa.”

Knoppitietona:
Jasse on pelannut jalkapalloa ammatikseen 10 vuotta niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Hänet on nähty myös maajoukkueen riveissä.
Jussin perheen yhteinen harrastus on frisbeegolf. ”Käymme aktiivisesti Turun alueen eri radoilla. Reissuissakin kiekot ovat aina mukana.”

Tutustu asiakasreferensseihimme

Pohjantähti asiakastarinat
Meillä on monta upeaa asiakastarinaa

Ota yhteyttä

Yrityksen henkilöstön määrä
Yhteyshenkilö
Osoite

Tarkistamme luottotiedot ennen vakuutustarjouksen laskemista.