Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
POhjantähti turvaatärkeimmät isä ja poika

#turvaatärkeimmät

Läsnäolosi luo turvaa

On niin paljon hetkiä, joissa läsnäoloa ei korvaa mikään.
Hetkiä, joissa täysi läsnäolo on tärkein.
Hetkiä, joita ei saa takaisin.

Vaikka ajatusten harhaileminen ei ole mikään uusi ilmiö, älypuhelinten ja sosiaalisen median myötä hetkessä eläminen ja oleminen on nyt kenties vaikeampaa kuin koskaan. Herättääksemme tähän sekä itsemme että muut suomalaiset, päätimme toteuttaa mainoselokuvan läsnäolon ja poissaolon välisestä köydenvedosta.

Mikä sinulle on elämässä tärkeintä?

Kysyimme sadalta ihmiseltä, mikä elämässä itse kullekin on tärkeintä – mitä ilman olisi surullisinta elää. Saamamme vastaukset olivat keskenään johdonmukaisia: perhe, läheiset, turvallisuus ja terveys. Perhe-käsite piti monella vastaajalla sisällään myös karvaiset kaverit puolison ja lasten lisäksi. Turvaa tärkeimmät -kampanjan logo

Me Pohjantähdessä haluamme ensisijaisesti turvata sen, mitä ilman meidän kaikkien olisi vaikeaa elää. Toki saat meiltä vakuutukset myös omaisuutesi turvaksi, mutta eiköhän keskitytä niihin kaikista tärkeimpiin, kaikista rakkaimpiin – olethan turvannut heidät?

Seuraa nimikkoeläimiämme

Pohjantähden vakuutusturvan piiriin kuuluvia nimikkoeläimiämme Lauria ja Stindeä seurataan Pohjantähden somekanavissa ja blogissa.

Lauri on kääpiömäyräkoiran pentu, joka asuu Hämeenlinnassa. Touhukas ja elämää rakastava Lauri hurmaa kaikki ympärillään.

Stinde on tammavarsa, joka tähyää raviradoille. Suomen hevospitäjässä Ypäjällä elävä Stinde on ravikuningas Köppisen varsa, joten kärryjen odotetaan tulevan kovaa perässä.

Laurin ja Stinden touhuja voit seurata sosiaalisen median kanavistamme sekä nettisivujen Blogit-osiossa.

Laurin blogit:

Stinden blogit:

#turvaatärkeimmät-kampanjamme herättelee pohtimaan sitä, mikä elämässä on todella tärkeintä.
Pidetään huolta rakkaistamme! ❤️

Henkilövakuutukset
Lemmikkivakuutus

Haluatko lisätietoja? Jätä yhteystietosi.

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä
Haluan lisätietoja seuraavista vakuutuksista
Yhteystiedot
Osoite